Hvem er jeg:

 

Jeg har arbejdet som fysioterapeut de sidste 25 år.

I mine år som fysioterapeut har jeg arbejdet inden for mange forskellige felter og i forskellige sammenhænge, deriblandt 2 år i Afrika for det norske freds­korps, 1 år på Hawaii, ligesom jeg har erfaringer fra det norske, danske og tyske sundhedsvæsen.

 

I mit arbejde har jeg i årenes løb beskæftiget mig med først multitraume og neurologiske lidelser, og i de sidste mange år har min interesse og fordybelse været rettet mod mennesker med en kræftsygdom.

 

Jeg har arbejdet på både hæmatologiske og onkologiske afdelinger samt i Palliativ Enhed på Herlev Ho­s­­pi­tal.

For nærværende, arbejder jeg på selvstændig basis med palliativ fysiote­ra­pi til hjemmeboende kræftpatienter, og har et tett samarbejde med Hospice Søndergård og Paliativ Enhed.

 

Oveni min grunduddannelse som fysioterapeut har jeg videreuddannelser i Kranio Sakral Terapi, helhedsorienteret massage og berøringsteknikker, for­uden fortløbende kurser i personlig udvikling.

Derudover har jeg en uddannelse i Manuelt traume-arbejde, Touch-Skills Training, fra USA, og er ved at uddanne mig til traumeterapeut som Somatic Experience terapeut (SE-terapeut).

 

Som teoretisk overbygning har jeg en norsk mellemfagseksamen i antropologi (svarer til 2 år på universitetet) med fordybelse i medicinsk antropologi. Siden har jeg læst folkesundhedsvidenskab ved den nordiske skole for folkesundhed i Sverige og færdiggjorde i 2006 en Master i folkesundhedsvidenskab, som blev udvidet til en kandidatgrad i 2010.

Mit speciale omhandler de eksistensielle udfordringer, som mennesker med en livstruende sygdom står overfor.